Maart

Ha Allen!!!

Wie geht's??

Ondanks dat mijn wintersport ervaring als ski leraar er bijna op zit toch nog even een kort verhaaltje

Wink

Afgelopen week weer een wat rustigere week gehad, de drukte van de voorjaarsvakantie was weer voorbij, ook wel weer fijn! Ik had weer een mooi stelletje kinders van 4 tot 9 jaar!

Gelukkig is het weer ook lekker, de ene dag wel iets beter dan de andere maar het aantal dagen met strak blauwe lucht en nur die Sonne wordt steeds meer!

Cool
Erg fijn!!!

Vandaag ook weer een top dagie achter de rug! Het is zaterdag dus een vrije dag! Lekker vroeg al gaan skiën en vanmiddag 2 uur in een strandstoel liggen slapen!! Puur genieten!! (ik geloof dat de foto'tjuhs van vorige week ook wel laten zien dat we het hier soms heel zwaar hebben in onze strandstoel

Tongue out
haha)

Morgen breekt me laatste werkweek al aan! Als ik zo terug kijk is het wel erg snel gegaan! Nog maar even genieten dus a.s. week!! Maar als ik de duitse erwin krol moet geloven wordt het een aardig weekie

Laughing

Zo langzamerhand vertrekken er al meer en meer collega's naar Holland! Wordt best wel stilletjes nu..

Ik weet niet of er nog een verhaaltje gaat komen, maar bij deze alvast en nogmaals super bedankt voor de reacties, kaartjes, mailtjes!! Het was erg leuk telkensweer iets uit Nederland te horen!!

Vanaf 22 maart is Marieke weer in Nederland te vinden!

De groetjes vanuit een wit, super leuk, zonnig Hinterglemm!!

Kirsten

Aaaaaah zit het er alweer bijna op..... Jammer zeg.....
Je moet het nog maar eens doen dan zal ik zeker langskomen!! ;) (2x per jaar vond ik dit keer wel een beetje té... ook al woon ik in het Gooi haha)

Maarrr dat betekent wel weer dat je iedereen binnenkort weer wat frequenter kan zien (dus ook mij).. Al zal je een overvolle agenda krijgen ;)

Geniet nog van je laatste dagen op de piste en in je strandstoel!

xxx Kirsten

harrie

nou mariek geniet er nog maar even heel goed van en ik vind dat we elkaar straks in nederland weer een keer zien! :)
Liefss

Jolanda

Aaaahh wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel! Is je grote Oostenrijk-avontuur alweer bijna voorbij! Geniet nog ffies van je laatste dagen/weken in de sneeuw en dan tot snel!!
Liefs Jolan

Hennyvanlint

Wij zijn nu in Leogang. Als ik een klasje zie, zal ik naar je uitkijken!!
Groeten en veel plezier in je laatste week.

Familie Mutsaers

Hoi Marieke,

Af en toe toch wel handig zo'n zoekmachine Google. Typen wij Marieke snow en fun in en daar komt jou reisverhaal tevoorschijn. July(en natuurlijk wij ook) willen jou nog bedanken voor de geweldige week die July gehad heeft bij jou in de les. Ze hoopt dat je er volgend jaar weer bent. Geniet van de laatste week in Hinterglemm, goede terugreis en succes bij je re-integratie in de echte wereld(just kidding!!).

Succes en nogmaals bedankt

Fam.Mutsaers

PS : Wij hebben nog enkele leuke foto's. Als jij interesse hebt dan mail maar even naar : [email protected]

Arjan

Hey Mariek!

Heel veel plezier nog de laatste dagen. Tot snel in NL!

xx Arjan

Femke

Hoi marieke,

ik ben van plan om met mijn gezin met de kerst naar Hinterglemm te gaan, en ook met mijn ouders en zus met haar man en kindjes. Als ik lees op internet lijkt het alsof Hinterglemm alleen maar uit feesten bestaat, maar wij willen juist ook een leuke plek om te skieen en sleeen, en wandelen, met onze kindjes ( 5 en 6 jaar, en 2 dreumessen van 1) Is er in Hinterglemm een kinderweide beneden? Wij hebben een optie voor Alpine Palace, denk je dat dat dichtbij een kinderweide is? Heb je tips? Zou heel leuk zijn als je reageerde! alvast bedankt , Groetjes Femke