Krokus
Hallo Allemaal!!
Excuses voor lange tijd geen verhaal, maar hierbij weer een update

Vorige week mijn verjaardag gevierd hier in Hinterglemm, was erg leuk!! Mijn ouders en Oom,tante & neefjes zijn langs geweest -> heeeeeeeeeeel erg leuk!!!
Iedereen wil ik ook super bedanken voor de kaarten, reacties, kado'tjes e.d.!! Veel te gek!! Maar erg leuk dat zo vele mensen nog denken aan mijn verjaardag!!!

Deze week ben ik weer snowboardles aan het geven! Leuke groep van 11 beginners (zondag)en die vandaag al weer van de blauwe piste afkwamen

Tgaat erg hard want na deze week moet ik nog maar 3 weken werken!!!
Het weer is overigens ook echt TOP nu!! Zaterdag heb ik na mijn twee uurtjes privé les geven, heerlijk 4 uur in een zonnestoel bij een restaurant gelegen!! Ook vandaag weer strak blauwe lucht en alleen maar zon!! Kheb toch eigenlijk best een leuke baan

Hoe gaat het allemaal in Nederland? Ijs weer verdwenen?
Ik hoop dat ik nog af en toe een paar verhaaltjes kan plaatsen voor ik naar huis kom maar aangezien het internet maar schaars is, weet ik niet of het lukt! Ik doe me best!!!
Verder vanavond carnevallen!! Wordt een leuke avond denk ik!!
Iedereen weer de groetjes en liefs vanuit het altijd nog leuke, mooie en witte Hinterglemm!!!
Hi meissie! Goed om te lezen dat je nog steeds geniet in het zonnige Hinterglemm! Top dat je family er was met jouw verjaardag! Maar ook aftellen dat je over 3 weken weer naar je vertrouwde kikkerlandje kan terugkeren en wij jou dan eindelijk weer kunnen ontmoeten en je verhalen kunnen horen! Veel liefs en groetjes van ons! xxxx
Hoi lieve zus,
Leuk verhaal weer!!
Mmm, klinkt goed dat mooie weer! Vast genieten daar op de berg bij Weggelalm;-)
Hoe was carnaval? Heb je je kostuum nog aan gehad? :p
Hier alles goed! We zijn druk in ons huis bezig, schuren, verven, behangen.
Tot over 3 weekjes, dan bewaar ik nog n paar klusjes voor je:-)
Veel plezier nog!!
Dikke kus van An en Han
Ha meis,
Ik heb je verhaal weer gelezen hoor :)
Ik zou zeggen..geniet van het lekkere weer en de sneeuw. Voor je het weet ben je weer thuis.
Dan gaan we snel daten!!
Liefs xx-
Lieve Marieke,
Super dat je de leerlingen van het snowboarden al van de blauwe piste af kunt laten komen, zegt genoeg over de docent....;-)! Geniet ze nog die laatste paar weken en zeker van dat heerlijke zonnetje!!
Liefs van ons allemaal!
Xx
hoi marieke ik wil je bedanken voor die super gezellige snowboard week, we hebben veel plezier gehad op een mindere dag na.
Ik ben trots dat ik het al zo goed geleerd heb(goede les) de laatste dag heb ik nog vele afdalingen gedaan met de kids het was super ik begin het nou alweer te missen.
nog veel plezier de laatste weken.
groetjes albert