Viel Schnee!!!
Ha Liebe Leuten!!
Hier dan eindelijk weer is een berichtje van mij!
Hoe gaat het in Nederland??
Hier gaat het erg goed! Ik ben nu al een aantal weekjes aan het lesgeven, en hetbevalt me eigenlijk nog prima

Deze week is het errrrrrrug koud -11 tot -13 overdag en zo tegen de -20 's nachts... brrrr.... overdag in de zon is het nog wel te doen, maar als die achter de bergen verdwijnt krijgt zelfs de juf het erg koud... Maar verder is het weer wel super!! De afgelopen weken is er erg veel sneeuw gevallen en nu blijft alles wel goed liggen en een super zonnetjes erbij, zo gezegd: het ultieme wintersport weer!!
Vorige week heb ik nog mee gewerkt aan een run/loop hier door het gebied! Zo 600 man die piste oplopen en daarna de andere kant weer naar beneden skiën en wie dat dan hetsnelst doet.Ik moest met aantal collega's de weg wijzen haha ik stond wel op het beste plek... onder de Goasstall

Verder is het nu in Hinterglemm wat rustiger.. wel lekker! De drukte van de weihnachten is weer voorbijmaar de volgende komt er al wel weer aan: die Frühling urlaub!
Zaterdag ben ik met een aantal collega's nog flink powder gaan skiën! T' was echt so vet!!! Tot me middel in de sneeuw en zulke mooie plaatjes kunnen maken (volgen nog)!! Echt TOP!!

De tijd vind ik overigens erg snel gaan! We zitten al weer halverwege januari! Ik ben al over de helft van mijn wintersportavontuur heen... Gaat echt zo snel!
Ik merk ook dat me duits nu vooruit gaat! Ik heb deze week Nederlandse kindjes en moet af en toe gewoon denken hoe ik het in het Nederlands uitleg haha duits is er al aardig ingekropen

Me room-mate is deze week bij haar familie dus ik heb deze week een 'eigen' kamer tot bezit

Wat erg leuk is dat we in Januari ook zijn begonnen met trainingen voor leraren! Elke week lesje skiën of snowboarden, waar ik erg veel van leer dus dats wel leuk!!!
Nou ik dr een eind aan breien, wieder thanks voor reacties/kaartjes/berichtjes! En tot horens weer!!
Groetjes uit Hinterglemm!!! xxx
Hé Mariek!
Uber lau!! Al over de helft..?! Dat gaat echt mega snel...! Ik heb vandaag nog aan je gedacht: in NL is het nu kouder weer aan het worden en vandaag was er een erg fel mooi zonnetje met strak blauwe lucht... 'Oja, zo was/kon het op de piste zijn...! Hmmmm!' :) Heerlijk joh, echt van genieten!!!
Dikke knuffel
Hey miek,
Goed naar je zin zie ik!! :D Mooie foto's howr, wat een sneeuw!! Echt niet normaal. Wel ontzettend zwaar met die kleintjes denk elke keer weer overeind hijsen, spierballen als je terug komt ;) . Hier ook heul hard gesneeuwd vandaag, denk wel 1cm!! haha.
Veel ski plezier en geniet ervan he!
x appie
He marieke,
Het bevalt je prima daar zo te lezen;) Leuk leuk!
Ik heb de lange onderbroeken ook ingepakt, want het klinkt behoorlijk koud daar haha
Vrijdagnacht gaan we rijden, dus zien je zaterdag denk ik wel;)!! Heb er al onwijs veel zin in:)
Groetjes Marye