Gelukkig Nieuw jaar!!!!

Hallo allemaal!!!

Allereerst wens ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2012!!! Hoop dat de jaarwisseling in Nederland (en andere plekke in oostenrijk) ook leuk was? Hier in ieder geval wel!! :)

Begin van de avond mee geskied met de ski show van de ski school, erg leuk om te doen! Daarna afterparty in het geschaft, op kosten van de baas haha goed naar me zin gehad zegmaar..

Wink

Verder gaat het hier ook nog erg goed! Heb het nog steeds erg naar me zin, en vind erg fijn even me familie te zien!

Morgen gaat de 3e week unterricht weer beginnen, gaat erg goed! Afgelopen week een goed groepje gehad dus kon ik lekker tochtjes maken

Laughing
Deze week mag ik de indeling maken dus dat is ook wel weer erg leuk!

Helaas heb ik nog steeds geen internet in mijn appartementje... dus ben erg blij dat ik nu even kan internettenin hethotel van pa,jo, Han en an!! :)

Ben benieuwd hoe het met jullie verder is?
Voor de mensen die vakantie hebben, nog een fijne week en anders werkse weer!!

Ook nogmaals dank voor de leuke kaarten van mensen en berichtjes op fb en mijn blog!! Erg leuk!!!

Veel liefs uit Hinterglemm!!!

xxx Mariek

Kirsten

Marieke!!!
Jij ook een heel gelukkig, gezond en veilig 2012!! En nog super bedankt voor je kerstkaartje!! Wat ben je daar toch trouw in!! :)
Klinkt als een leuke jaarwisseling! En idd gezellig dat er ook wat familie is gekomen!!
Nou succes en veel plezier en tot je volgende verhaal!
Xxx

Ann en An uit Goverwelle

Lieve Marieke, Een heel gelukkig en vrolijk en gezond nieuwjaar gewenst! Het was stilletjes vandaag zonder jou!!!(en zonder P/J/H/A) We missen je echt! Dag lieve nicht, suc6 verder en tot gauw!! Liefs en kussssssss.

Mariëlle Deelen-Geleijn

Hoi Marieke, weer een ervaring rijker. Oud en Nieuw vieren in Oostenrijk!!
Leuk om weer van je te lezen en fijn dat je het allemaal zo leuk vindt!!!
Geniet ervan!!!
Hier alles goed, mogen morgen weer aan het werk!!!Nu erg regen, buienradar is helemaal blauw!!Kun je toch beter sneeuw hebben!!!

Petra

Voor jou ook een heel gezond en gelukkig 2012 toegewenst!!
Geniet ze en tot over een paar weekjes...;-)!!

Liefs,
Petra XX

Stef

He Mariek!!

Jij ook een heel gelukkig nieuw jaar!! Leuk al jouw verhalen! Ik heb al heel veel zin in februari!

Xx

de osjes

Hi lieve Mariekie! Happy new year!! Dat je nog maar veel plezier en gezondheid mag hebben in het Oostenrijkse en daarna weer in Holland! Gezellig om je verhalen steeds te lezen, wat geniet je ervan zeg! Hier missen we je wel hoor, met kerst ontbrak jij echt bij ons maar we gunnen jou je plezier in de sneeuw! Veel liefs en groetjes van ons, b, s, p & e

Tim

Hi Mariek! Jij ook alle goeds voor het nieuwe jaar.
Ben nu een weekje voor m'n werk in Oostenrijk, maar zit helaas niet in de buurt... Anders was ik langsgekomen!
Tot over een maandje! :-)
xx