Hinterglemm als een klein, stil dorpje
Ha Allemaal,
Hier weer een berichtje vanuit Hinterglemm!

Na een aantal dagen nu in Hinterglemm te zijn, het stille, kleine dorpje

Zitten op dit moment met ong. 10 mensen in het appartementen complex, het weekend en volgende week loopt het denk ik wel aardig vol.
In hinterglemm zelf is op dit moment nog nix open.. nouja 1 barretje dan, en drie intersporten + Spar

A.s weekend is hier de opening van het seizoen, ze zijn heel de dorpstraat aan het omtoveren tot crossbaan voor een sneeuwscooter evenement, dus dat wordt denk ik wel erg leuk en gezellig

Gisteren zijn we wezen winkelen in Saalvelden en vandaag naar Zell am See geweest

Morgen gaan we nog even terug naar kaprun, daar is even iets meer te doen.
Iedereen nog bedankt voor de reacties!
Ik heb op dit moment nog geen internet in mijn appartementje, dus zit nu af en toe in een 5 sterren hotel, in een lounge bank te chillen met mijn laptopje voor me neus

Oh en voor degene die het nog leuk vinden, dit is mijn adres voor 4 maanden:
Snow&fun zentrale
Dorfstraße 204
5754 Hinterglemm, Oostenrijk
Servus!!!
Hai marieke! Ongelooflijk dat het drukke hinterglemm zoals ik het ken nu nog zo stil is.. Heerlijke pistes dus meteen beetje geluk kan je snel naar boven :-).. Gaat je primeur op ski's of op snowboard worden? Geniet lekker daar want hier is het koud en guur weer.. Hoop dat je er snel thuis voelt! Liefs, ook van Arjan!
Gaaf Mariek, ik zag ook je foto's op FB.
Zonnetje, strak blauwe lucht, vers laagje sneeuw... Het begint bij mij ook te kriebelen, hoor :-) Geniet ervan! xx