Welkom in Hinterglemm!! :)
Heeey Allemaal,
Na twee super leuke, intensieve, gezellige, zware weken in Kaprun gezeten te hebben, ben ik vanmorgen verkast naar HINTERGLEMM!!!!!!

Vandaag even door het dorpje gelopen, is niet zo groot en de kinderweide al gezien

A.s. weekend opening, zijn heel het dorp aan het verbouwen voor sneeuwscooterrace, dus party a.s. weekend

Appartement is redelijk, heb er al helemaal mijn eigen kamertje van gemaakt!!
Deze week beetje rustig aan doen, en nog wat dingetje bekijken.
Internet is nu nog niet aanwezig in mijn eigen appartement dus zit even in een 5 sterren hotel te chillen hahaha

Tot zo ver mijn eerste dagie Hinterglemm, wordt vervolgd

Liefs, Mariek
Hi lieve nicht! Top dat je goed bent gearriveerd op je echte bestemming en gefeliciteerd met je behaalde successen! Geniet van je relax-weekje en toi toi met de lessen! (ben nog beetje in de rijm-stemming..) Liefs uit n regenachtig Borft, kussen van ons, bas en sofia, p & e xxxx
Ha Mariek!
Goed om te lezen dat je nu echt op de plaats van bestemming bent aangekomen. En gelukkig sneeuwt het nu :). Wel lekker denk ik dat die zware weken met al die testen nu voorbij zijn en je nu een beetje kan gaan settelen! Geniet even van een rustig weekje en hopelijk blijft het goed sneeuwen! Heb je misschien al een adres?? Dan kan ik de postbode een keer jouw kant op sturen! ;) Liefsss
Há Marieke,
Leuk om weer van je te horen, is dit nu je vrije week??Je hebt dus alles gehaald en bent nu ski-lerares.....GEFELICITEERD!!
Geniet ervan en ik hoop voor je dat er genoeg sneeuw valt deze winter!!
Heel veel plezier.
Mariëlle
Hi Marieke,
Mooi dat je geslaagd bent voor al je toetsen, SUPER!!
En nu even relaxen!
Een goede tijd daar in Hinterglemm!
Tot schrijfs en geniet ervan!
liefs,
Petra
Lieverd,,
Gefeliciteerd ski-lerares!
Ik hoorde van je moeder dat het er al hevig sneeuwde!
Dat komt goed uit.
Wel jammer dat je alleen sinterklaas moes vieren en niet met de familie.
We denken wel veel aan je hoor wijffie!
Veel plezier schat!
Kusjes van Amanda en Bernard.