Skien

Hoe gaat het met jullie??
Na een aantal dagen van geen wifi, is het nu toch weer zo, dat er wel soort van verbinding is hier tussen de bergen

Even een up to date van de laatste paar dagen.
Zondag begonnen met skien, erg wennen (had ik al tijdje niet meer gedaan) maar toch niet gek! Leer weer echt van onder af aan skien, puur op techniek! Tis hard werken again, maar gelukkig hebben we nu wat minder unterricht in de middag en avond!

Onze lehrer Norbert vind ik een erg aardige man, kan goed uit leggen en ik volg z'n duits ook erg goed

Morgen of over morgen heb ik mijn lehrauftritt van skien (lesgeven voor een cijfer zegmaar), morgenavond theorie toets skien, zondag prufung skien in drie onderdelen. A.s. dagen wordt dus wel weer even spannend!
Horen zondag ook EINDELIJK of we de anwärter kurse gehaald hebben...

Verder vermaak ik me goed! Het weer is nog steeds stralend, maar komen nu wel geruchten dat het zaterdag gaat beginnen met sneeuwen, SUPA TOLL

Maandag ga ik naar Hinterglemm -> mijn EINDbestemming!!!!!!!! jeej!!
Kan gelukkig met iemand meerijden, dus dat vink al erg fijn! Laatste keerbagage verkassen

Daar ga ik eerste eens even de boel verkennen en uitslapen

Ik hoop van harte dat ik daar internet heb, maar weet dat niet zeker! Probeer jullie iig zo veel mogelijk op de hoogte te houden!!
Ga nu even gauw douchen, daarna met een paar leren voor morgen de toetsen e.d.
Groetjes in Nederland!! en tot spreeks!!
Liefs, Mariek
Tof dat het je op die latten ook lukt! :-D Gefeliciteerd met je behaalde diploma's en succes met de rest!!!
Hier gaat het prima-vanmiddag m'n surprise gemaakt B-)
Enjoy de zon nog ff!! Hier vandaag heel de dag geregend (nov. is gisteren uitgeroepen tot de droogte novembermaand in 100 nog wat jaar én we hebben 30 uur meer zon gehad dan gemiddeld, dus nix te klagen hier ;-p)
Liefs!
Eindelijk een berichtje van mij. Ook wij hebben eindelijk internet.
Leuk om al je verhalen te lezen, volgens mij heb je al heel wat meegemaakt. Gefeliciteerd met alles wat je al hebt behaalt en succes bij wat je nog moet behalen. Ik hou niet helemaal bij wat dat precies nog is:$.
Hier gaat ook alles goed. Hilbren is gisteren weer weggegaan. Hij moest naar Duitsland, dus dat was gelukkig niet zover. de 2,5 maanden zijn nu dus ingegaan.
Ik heb skype geinstaleerd, dus als je zin hebt kunnen we binnenkort een keer skypen!!
Succes met alles.
LIefs
Jeeeh! Je hebt het toch gehaald. Had ook niet anders gedacht natuurlijk ;)
Zondag wordt dus weer spannend. Als dat eenmaal achter de rug is, kun je lekker les gaan geven.
Toi toi toi zondag!
Hier gaat het verder goed. Van de week paar daagjes ziek geweest. Nu lekker druk in de sint sfeeren, erg leuk!
Moppie, hou je taai! Liefs
Hai mariek!
Vandaag de uitslag, spannend hoor! Komt vast goed.. Las in je eerdere mail dat het allemaal wel Hard werken is.. Dat geloof ik zeker maar jou kennende heb je altijd genoeg energie toch, en zeker als je iets graag wilt en leuk vind..
Leuk dat je je cursussen met zo'n groep nederlanders krijgt.. Is vast lekker om ook af en toe geen duits te praten.. Ff lekker kletsen zeg maar!
Nou mariek, heel veel succes, ik blijf je volgen!
Geniet van Hinterglemm!
Groetjes uit Gouda,