Eerste ervaringen met de SNEEUW :D
Gutenabend allen!!
Hier een verslagje van mijn eerste ervaringen met de sneeuw

Het is hier SUPER!!! Gisterenochtend officieel begonnen met mijn 'anwärter' cursus voor snowboarden.Tis ff wennen, maar zo goed! Ikkrijg veel theorie endit passen we gelijk toe in de praktijk! Gister eerste dag vond ik best lastig, vandaag had ik er al beter gevoel over.Ik heb mijnnieuwe board in gebruik! Uber toll

Naast het snowboarden en les, vind ik het hier ook erg leuk!! Leuke mensen ontmoet en tis mega uber mooi weer! Iedere dag blauwe lucht en zon -> zoals het hoort bij wintersport

Sneeuw is redelijk op de gletsjer, maar als je omkijkt is het eigenlijk om te huilen, alle bergen zijn nog groen. Zie hier vandaan ook de bergen van Hinterglemm.... ligt echt nog nix! Nou heb ik wel het goede nieuws gehoord dat het waarschijnlijk van het weekend gaat beginnen met sneeuwen!! Tis echt te hopen, anders wordt het een rampen jaar voor alle skie gebieden hier in oostenrijk...

Ik denk overigens wel dat ik terug kom met een bere conditie, want het is best hard werken

Nou iedereen de groetjes! Thanks nogmaals voor de reacties vind ik erg leuk!!!
Big kiss vanuit de sneeuw!!

Leuk om je verhaal weer te lezen, zo te lezen wordt het nog wel hard werken, maar vertrouw op jezelf. Je kan het!!!En geniet er ook van!!!
Oehh dat zonnetje op die foto!! :-O Word er jaloers van.. Hier kun je nog geen 50 meter vooruit kijken door de mist en jij krijgt gewoon nu al een lekker kleurtje!!
Geniet ervan en succes want tzal best wel pittig zijn!!
kuss
ps: Leuk dat je zo vaak verhaaltje schrijft! :-)
Vet cool je nieuwe sneeuw pictures!!! Ik wil ook!!!! En wat een mooi weer zeg! (+tof je nieuwe broek!)
Tzal misschien best pittig zijn maar jij kan 't best. Succes met de voorbereidingen voor zaterdag.
BTW: Er is deze week op radio538 een wintersportvakantie te winnen naar .... je raadt het al.... SAALBACH HINTERGLEM!!!! (dus allemaal bellen als je gratis bij Mariek op bezoek wilt ;)) Maar Mariek, dan zie je misschien weer zo'n groep voorbij komen zoals wij vorig jaar in Sölden :p
Have fun sis xxx
Leuk je verhaal weer :)
Succes met oefenen. Hopelijk slaag je zaterdag met vlag en wimpel!!