Welkom in Kaprun!!!
Lieve mensen!!
Hier even kort een berichtje vanuit Kaprun! Na 5 uur in de trein gezeten te hebben, rond 13.00 uur aangekomen in Kaprun. Vanmiddag even dorpje verkend en hadden om 16.00 uur eerste bijeenkomst. We werden ingroepen verdeelt (zijn hier ongeveer 60 man denk) van 10 personen waar in wij dus aankomende week les krijgen + docent! Ik heb een vrouw lijkt me erg aardig en zit ook nog bij 3 andere vanuit wenen in de klas :)
Appartement is super! Veel beter nog dan in Wenen! Lig met 1 meisje uit wenen en 1 belgisch meisje! Gezellig, maar denk dat het hier alleen slapen wordt, want programma is bomvol!
Kom net van de eerste les over lawinekunde. Viel me best beetje zwaar, gaat erg snel en heeeeel veeeel info. Gelukkig zijn er nog z'n 50 andere nederlanders van de 60 dus komt goed hoop ik ;) Begin is altijd ff wennen denk ik maar.
Heb super veel zin in morgen, want dan gaat het echte feest beginnen.
Ik heb nog lang niet alles verteld, maar heb geen tijd meer! Spreek jullie later!
Wiedersehen!!!
liefs, Mariek
Hee Mariek,
Ik vind je verhalen echt leuk om te lezen. Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen in Kaprun! Het zal zoals je shrijft best even wennen zijn, maar dat gaat helemaal goed komen!
Wel beter dat je een goed apartement hebt. Jammer dat je eerte les zo zwaar is gevallen, maar laat het eerst maar is ff bezinken na al die druktes! Nou meid, succes met je bomvolle schema! Have fun!
Dikke kus ;-)
Amber
Leuk om weer te lezen van je belevenissen. Geef de moed niet op, hè, want het komt vast helemaal goed!!
Succes!!
Lawine viel je zwaar... JOH!! Klinkt allemaal best vermoeiend! Veel succes en plezier! x Jor
Hi Mariek!
Goed om te horen dat je een voorspoedige doorreis hebt gehad! Spreek je nu vloeiend Duits??? :P
Slaaplekker en veel succes de komende tijd, ben benieuwd naar je eerste verhalen vanuit de sneeuw! Ligt er al een goed laagje?
xx Kirst
Hey schwester,
Leuk joh hoor al jou avonturen mee beleven vanuit Nederland!
Maar volgens mij ga jij het gwoon redden hoor :)
je hebt mij immers ook leren snowboarden :O
veel suc6 en we spreken elkaar snel!
-x- Joost
Hé Mariek,
Je bent op de plaats van bestemming!! :D Ik kan het me voorstellen dat alle nieuwe dingen eerst weer ffies wennen is. Maar bedenk maar dat je dat over twee weken allemaal alweer normaal vindt! ;) Komt helemaal goed! You can do it! And have fun!
Liefs Jolan
Lawinekunde? Hmmm.. ander keertje moet je maar uitleggen wat je daar allemaal te horen krijgt..
Hee meis,
Wij zijn net terug van nachtje weg, en nu nog maar even gauw je berichtje lezen! Gelukkig ben je aangekomen in Kaprun en heb je een mooi plekje daar!
Enne toch leuk dat je lawinekundige aan je CV toe kunt voegen, toch?!
Veel plezier en succes in de sneeuw van de week!
liefs
Ey Mariek,
Je kunt wel heel veel vertellen in weinig woorden. Is ook een kunst ;)! Vermoeiend...ja...dat geloof ik gelijk, maar je moet er wat voor over hebben;)! Succes! Enne...genieten daar he!
xx