Paar dagen Wenen

Hallo Allemaal!!!

Thanks voor alle reacties again, nice!!

Laughing

Hier gaat alles nog prima! Heb het goed naar me zin. Merk dat me duits en engels nu wel langzamerhand beter worden

Wink

Morgen al weer de laatste les duits van deze week, gaat wel weer snel.

Verder vermaken we ons prima. Gister in het Wien Museum geweest, wel leuk om even eenbeetje cultuur te snuiven

Laughing

S'avonds nog 'even' verjaardag gevierd van mijn kamergenootje

Wink
EN btw mijn eerste Wienersnitzel gegeten
Cool

Vanmiddag hebben we even lekker relax gedaan, dus vandaar nu weer even tijd voor een blog!

Morgen gaan we na de les naar het parlementgebouw en dat van binnen bekijken.

Het is hier leuk, maar heb toch ook wel erg veel zin om nu bijna te gaan snowboarden! Echt nog maar 9 dagen dan sta ik in de sneeuw

Cool

Hoop dat het met jullie ook goed gaat?!

Wiedersehen!! x Mariek

Jorrit

Guttentag frau Blanken!

Wat leuk om op de hoogte te blijven. Mooi dat het goed gaat! Ik kon het zo gauw niet op je site terugvinden, maar naar welk gebied ga je straks, of is dat nog niet bekend? Hopelijk ligt er genoeg sneeuw!

Succes met je lessen!

Xx Jorrit

Am

Lieve Mariek!
Ben zo blij dat je het leuk hebt en een gezellig kluppie mensen hebt daar! Leuk dat je de stad Wenen goed hebt kunnen bezichtigen! Nu je weet waar de Wienersnitzel vandaan komt smaakt ie wel een stuk lekkerder zeker ;-) Ik snap dat je nu toch wel echt zin hebt om te gaan snowboarden.. nou meis die 9 daagies zijn nog wel vol te houden he?! Haha..
Veeel plezier nog in Wenen! Dikke kus Am

Appie & Jet

Hee meissie,

We hebben net even je foto's gekeken! Ziet er gezellig uit hoor! Gisteren bij de boekenkast wezen eten samen, je moet toch wat als jij niet meer mee kan... ;)
Succes met je laatste week Duitse les en dan snel foto's vanuit de sneeuw!

Kus Appie & Jet